Lukijoiden videoista palkkio

Digi-Jahti haluaa julkaista lukijoiden riistavideoita. Lähetä oma riistanhoito- tai riistakameravideosi!

Metsästäjillä on paljon tietoa harrastuksestaan, jota kannattaa jakaa myös muille metsästäjille. Metsästäjillä on käytännön kokemusta liittyen esimerkiksi loukkupyyntiin tai eläinten ruokintaan, ja näistä tiedoista ja ideoista voisivat hyötyä toiset metsästäjät. Toimitukselta toivotaan myös usein juttuja esimerkiksi loukkujen rakennusohjeista ja muista tee-se-itse-vinkeistä.

Digi-Jahti haluaa alkaa julkaista lukijoiden kuvaamia videoklippejä liittyen riistanhoitoon. Lähetä meille kuvaamasi video esimerkiksi nuolukiven asennuksesta, loukkuvinkeistä tai haaskan rakentamisesta. Palkitsemme julkaistut videot 150 euron lahjakortilla Eräkonttiin. Videon sopiva pituus on noin 1–3 minuuttia, ja sisällön täytyy tietysti olla lainmukaista. Mitään ammattilaistasoista videota ei edellytetä, vaan toiveena on saada klippejä tavallisten metsästäjien tekemisistä, vaikka kännykällä kuvattuna. Muista liittää mukaan tiedot siitä, mitä videossa tapahtuu.

Digi-Jahti toivoo saavansa myös lukijoiden riistakameravideoita. Ennen julkaisemattomasta videosta palkitsemme lähettäjän 50 euron lahjakortilla Eräkonttiin. Muista liittää tähänkin mukaan taustatiedot videosta.

Lue ohjeet videoiden lähettämisestä alta. Sitten kuvaamaan!

Toimita videosi Digi-Jahtiin näin:

1. Varmista, että materiaalisi on metsästyslain ja -asetusten sekä hyvien metsästystapojen mukaista.

2. Pyydä lupa julkaisuun videolla esiintyviltä henkilöiltä.

3. Lataa videosi julkiseen videopalveluun (esim. YouTube, Vimeo) tai pilvipalveluun (Google Drive, Dropbox).

4. Lähetä videon linkki, kuvaajan yhteystiedot ja videon taustatiedot: jahti@metsastajaliitto.fi

5. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli videosi valitaan.