Metsästäjäliitto järjestää suositut nuorten Metso-leirit. Leirien ohjelmasisältö on hyvin vaihteleva ja monipuolinen. Kuva: Jussi Partanen
Metsästäjäliitto järjestää suositut nuorten Metso-leirit. Leirien ohjelmasisältö on hyvin vaihteleva ja monipuolinen. Kuva: Jussi Partanen

Metsästäjäliiton jäsenedut

Metsästäjäliiton jäsenenä mahdollistat metsästäjien edunvalvontatyön kotimaisessa ja kansainvälisessä politiikassa. Vaikutamme yhdessä suomalaisen metsästyksen tulevaisuuteen! Mitä enemmän liitolla on jäseniä, sitä suurempi on painoarvomme.

Metsästäjäliiton jäsenenä olet oikeutettu liiton tarjoamiin palveluihin ja etuihin.

Postiluukustasi kolahtaa viidesti vuodessa yksi metsästysalan arvostetuimmista lehdistä, Jahti-Jakt. Lehden voi tilata myös liittoon kuulumattomana. Julkaisemme myös Digi-Jahtia, jota parhaillaan luet.

Jäsenseurat saavat lisämaksuttoman seuratoiminnan vastuuvakuutuksen, talkoovakuutuksen sekä nuorisotoiminnan tapaturmavakuutuksen. Jäsenenä saat alennusta liiton yhteistyökumppani If:iltä myös omista vakuutuksistasi.

Jäsenseurat saavat käyttöönsä myös nettijäsenrekisterin, josta jäsenten osoitteet päivittyvät samalla Jahti-lehden osoitetiedoiksi. Tarjoamme myös mahdollisuutta liittyä keskitetyn laskutuksen piiriin, mikä tarkoittaa, että seurojen jäsenmaksulaskutus hoidetaan keskitetysti liiton kautta. Lue lisää keskitetystä laskutuksesta täältä.

Lisäksi saat neuvontaa metsästykseen, riistaan ja seuratoimintaan liittyvissä asioissa. Kysymyksiä käsitellään myös Jahti-lehdessä, muun muassa Lakipalstalla.

Metsästäjäliitto tarjoaa jäsenilleen neuvontaa muun muassa seuratoimintaan liittyen. Lisäksi kiperiä kysymyksiä käsitellään Jahti-lehden lakipalstalla. Kuva: Hannu HuttuMetsästäjäliitto tarjoaa jäsenilleen neuvontaa muun muassa seuratoimintaan liittyen. Lisäksi kiperiä kysymyksiä käsitellään Jahti-lehden lakipalstalla. Kuva: Hannu Huttu

Lausuntoja ja leirejä

Metsästäjäliitto ottaa aktiivisesti kantaa lainsäädäntöön liittyviin asioihin. Voit tutustua liiton antamiin lausuntoihin täällä.

Metsästäjäliitto tarjoaa myös koulutusta niin metsästyksessä ja riistanhoidossa kuin seuratoiminnan pyörittämisessä. Järjestämme myös suositut nuorten Metso- ja MiniMetso-leirit.

Runsaasti etuja yhteistyökumppaneilta

Liiton jäsenenä saat etuja myös runsaslukuiselta yhteistyökumppaneiden joukoltamme. Saat edullisemmin muun muassa polttoainetta, vakuutuksia, risteilyjä, hotelliöitä ja kotisivupalveluita. Tarkasta ajantasaiset edut täältä.

Metsästäjäliiton jäsenenä voit myös päästä kilpailemaan metsästysammunnassa aina SM-, PM- ja EM-tasoilla asti. Metsästysammunnasta löydät kaikkiin metsästysmuotoihin sopivia harjoituslajeja. Lue lisää metsästysammunnasta ja katso kilpailukalenterit.

Jäsenmaksu

Kaiken edellä mainitun saat hyvin edullisesti. Metsästäjäliiton vuosittainen jäsenmaksu on vain 9,50 €/henkilö, johon lisätään päälle muutama euro piiristä riippuen. Kaikki Metsästäjäliiton jäsenet kuuluvat liittoon piirin kautta (seurajäsenyys tai henkilöjäsenyys).

Piirit ovat liiton toimintaperiaatteisiin sitoutuneita itsenäisiä organisaatioita. Niiden toimintaa vetää toiminnanjohtaja, joka toimii piirihallituksen alaisuudessa. Tutustu piirijakoon täällä.

Jos et vielä ole jäsen, ota yhteyttä oman alueesi piiriin ja tule mukaan!