Vastaa kyselyyn, niin voit vaikuttaa Metsästäjäliiton palveluihin, kuten koulutustarjontaan. Kuva: Sara Seppälä
Vastaa kyselyyn, niin voit vaikuttaa Metsästäjäliiton palveluihin, kuten koulutustarjontaan. Kuva: Sara Seppälä

Vastaa kyselyyn – vaikuta jäsenpalveluihin

Metsästäjäliitto kartoittaa jäsenistönsä mielipiteitä ja toiveita avoimella verkkokyselyllä. Kyselyn pohjalta liittoa ja sen palveluita kehitetään yhä paremmin jäsenistön toiveita vastaaviksi.

Metsästäjäliitto valmistelee strategiauudistusta vuosille 2019–2021. Osana uudistusta liitossa on käynnistetty jäsenpalveluprojekti, jonka tavoitteena on kehittää metsästysseuroille ja yksittäisille jäsenille tarjottavia palveluita. Projektin aluksi toteutetaan marras–joulukuun aikana kysely, jolla kartoitetaan palveluiden lisäksi liiton tunnettuutta ja viestintää sekä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista metsästyksessä.

– Vuonna 2021 liitto täyttää 100 vuotta. Haluamme palvella jäseniämme entistä paremmin ja monipuolisemmin astuessamme seuraavalle vuosisadalle. Siksi jäsenistön mielipiteiden kuuleminen on tässä uudistustyössä erityisen tärkeää, liiton toiminnanjohtaja Heli Siitari kertoo.

Metsästäjäliiton päätehtävänä on jatkossakin edistää metsästystä.

– Metsästäjäliiton tulee olla vahva vaikuttaja myös metsästykseen liittyvässä, luonnonvarojen kestävää käyttöä koskevassa päätöksenteossa, Siitari linjaa.

– Erilaiset koulutukset ovat aina olleet meille tärkeä osa jäsenpalveluita. Haluamme omalla toiminnallamme varmistaa, että suomalaiset metsästäjät ovat jatkossakin osaavia, vastuullisen metsästyksen edelläkävijöitä.

Kysely on suunnattu liiton jäsenten lisäksi kaikille suomalaisille metsästäjille.

– Toivomme kaikkien metsästäjien kertovan näkemyksiään ja toiveitaan, myös niiden harrastajien, jotka eivät kuulu liittoon. Tulevaisuuden tavoitteenamme on olla kaikkien metsästäjien järjestö, Siitari toteaa.

Verkossa toteutettavan kyselyn on laatinut Taloustutkimus Oy. Vastausaikaa on 21.12.2018 asti. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan Eräkontti Oy:n lahjakortteja.

Vastaa kyselyyn täällä