Ensimmäinen MegaMetso-leiri

MegaMetso-leiri on Suomen kaikkien aikojen suurin erähenkinen leiri. Paikalla on lähes 500 nuorta kaikkialta Suomesta. Luvassa on kaksi päivää monipuolista ohjelmaa mielenkiintoisista ammunnoista houkuttelupyynnin ja jousimetsästyksen opetukseen. Tapahtuma huipentuu piirien väliseen kilpailuun, jossa testataan leirillä opittuja taitoja. Tarjolla on tietenkin myös rentoa yhdessäoloa omanikäisessä seurassa.

Nurmeksen Sotinpurolla 29.6–3.7.2016

Ensimmäinen MegaMetso-leiri järjestetään Pohjois-Karjalassa Nurmeksen Sotinpurolla Puolustusvoimien alueella 29.6–3.7.2016. Valtakunnallinen suurleiri järjestetään vain joka neljäs vuosi, joten ilmoittaudu mukaan nyt. Tai jos olet kiinnostunut auttamaan leirin järjestelyissä, niin tule talkooavuksi.

Leiri on osa Metsästäjäliiton laajempaa nuorisotoiminnan kehittämishanketta, jota rahoittavat Vaara-Karjalan Leader Ry ja EMO ry. Hankkeen avulla yhtenäistetään ja laajennetaan Metsästäjäliiton nuorisotoimintaa ja pyritään helpottamaan nuorten pääsyä metsälle.

MegaMetso-leiri auttaa nuoria verkostoitumaan metsästävien nuorten kanssa ympäri Suomea ja helpottaa pääsyä mukaan järjestötoimintaan.

Seuraa MegaMetson kuulumisia myös

Liiton sivuilta
Facebookista
Jahti-lehdestä